Woonverzekering Garnwerd Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €8,00 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Aan de hand van deze pagina tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Garnwerd. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle bekende partijen waaronder BLG wonen en Nederlanden van Nu die schade door o.a. brand, storm, vandalisme, bliksem afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Garnwerd juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door diefstal, vandalisme, brand, water, storm. Dit kan bijv. gaan om schade aan elektrische apparatuur. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als aquarium en truien? Er zijn in de basis 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Garnwerd? Start meteen met direct de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket tref je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allsecur of ZLM hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Ens verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-garnwerd


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Winsum? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuur zijn inclusief. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring of rook. In het geval van een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een oververhitte frituurpan? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Garnwerd is altijd een risico. De Bulgaarse methode of een cilinder uittrekken, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan jouw woning handel je af via de opstal, en ontvreemde spullen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een hoosbui of een kapotte leiding. Je kunt last krijgen van schade aan het dak. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed door de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Heel soms ondervinden we een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte goot. Doorgaans betreft het schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €390.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Garnwerd
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hierna vind je bruikbare info. Verzeker jouw jouw onderkomen in Garnwerd probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld flat). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die rijmen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Garnwerd

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Garnwerd complementeren met een paar handige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder vind je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering de Wijk afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze unieke dekkingstaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: spiegels, aquaria of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Groningen). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een laptop en een rollator. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls beschik je al over een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Garnwerd

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: besmeurde meubels en smartengeld. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.200.000 tot €4.750.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €3,30 (betaling per maand). Wellicht interessant: Ditzo polis.

Rechtsbijstandverzekering Garnwerd
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Denk aan tuchtzaken & bij een slecht uitgevoerde verbouwing. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit enkele modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een automobilist)

De premies fluctueren behoorlijk (startend vanaf €32,90 oplopend tot €32,85 per maand in juni 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Garnwerd online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?