Woonverzekering Ens Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €7,30 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze pagina achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Ens. Een woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle grote bedrijven zoals bijvoorbeeld Aon Direct en Unigarant die schade door o.a. brand, bliksem, vandalisme, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Ens juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door o.a. inbraak, brand, vandalisme, diefstal, storm. Je moet dan denken aan bijv. schade aan je smartphone. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als potten of zonnepanelen? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Ens? Start meteen met vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In jouw verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Europeesche of Verzekeruzelf.nl hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Echt verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-ens


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Noordoostpolder? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuurtjes zijn inbegrepen. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Bijna alle hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door hagelschade of schade door regen. Via een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Roken in huis of een schoorsteenbrand? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Brandschade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Ens is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. De kostenpost naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis handel je af middels de opstal, en ontvreemde bezittingen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige sneeuwval of een gesprongen waterleiding. Je kunt dan denken aan schade als vochtplekken op de buur. Doorgaans wordt deze schade gedekt via de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zo nu en dan ondervinden we een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Denk maar aan missende dakpannen. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €575.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Ens
Wil jij een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Onderstaand ontdek je bruikbare info. Verzeker à la minute de woning in Ens zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. grachtenpand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Ens

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Ens aanvullen met extra praktische aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna bekijk jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Buurmalsen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezede moeite. Deze nieuwe polis betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: een mooie spiegel en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Flevoland). Het gaat hier om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een filmcamera & een rollator. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs bezit jij al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Ens

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schades van producten en letselschade. Denk dan aan krassen op de auto of ziekenhuisverblijf. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag van €1.300.000 tot ruim €4.050.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €2,75 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: REAAL Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Ens
De module rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld bijstandsuitkering & conflict met aannemer. Hierbij is het prettig dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden enkele pakketten.

 • Consument (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Module Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een autodealer)

De premies per maand variëren significant (vanaf zo’n €38,30 t/m €38,20 p/maand in juni 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de modules, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Ens op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering