Woonverzekering Manderveen Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €7,70 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Manderveen. Het concept woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle erkende maatschappijen als bijv. Allsecur en Univé die schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, water, storm vergoeden.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Manderveen juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou onder andere water, storm, vandalisme, inbraak, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte laptop. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als aardewerk en iPhone? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Manderveen? Begin direct met meteen de vergelijkingstool. Vaak gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens gaan voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket vind je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel sluit je dit tezamen af met motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als ANWB + Univé hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Limmen verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-manderveen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Tubbergen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn inbegrepen. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Veel hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als blikseminslag of rook. Via een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Roken in huis of een vuile afzuigkap? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Manderveen kan ook bij jou thuis gebeuren. Flipperen of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost vanwege diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen loopt middels de opstal, en ontvreemde eigendommen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een overstroming / het stukvriezen van waterleidingbuizen. Het gevolg kan zijn behang dat vervangen moet worden. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed via de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de voorwaarden van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Maar zelden ondervinden we een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Denk maar aan een kapotte goot. In veel gevallen resulteert het in schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot wel €365.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Manderveen
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hier bekijk je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw huis in Manderveen eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die passen bij jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Manderveen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Manderveen uitbreiden met enkele nuttige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina spot jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering Kalenberg afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in dat geval het overwegen waard. Deze extra verzekering betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Overijssel). Het betreft hier attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een tablet en een muziekinstrument. Let op oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Manderveen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan personen. Voorbeelden zijn vlekken op kleding + ambulancevervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen bieden een dekking van €1.000.000 tot zo’n €2.850.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €2,55 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Bovag afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Manderveen
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij conflict met het UWV of conflict over wonen. Hierbij is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden meerdere pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Module werk (bijv. problemen op het werk)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (vanaf €31,20 t/m €24,40 per maand in juni 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Manderveen afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering