Woonverzekering Limmen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €5,80 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering voor inwoners van Limmen. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle bekende verzekeraars als Generali en nowGo die schade door o.a. water, inbraak, vandalisme, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Limmen mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Voorbeelden zijn schade door bijv. diefstal, water, brand, storm, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een stukke TV. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op zaken als wandversiering of sofa? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Limmen? Start meteen met meteen de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Allsecur of OHRA zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Langedijke verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-limmen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Castricum? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een schuurtje zijn afgedekt. Daardoor zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. stormschade en schade door regen. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een smerige schoorsteen? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Schade van jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Limmen is altijd een risico. Gaatjes boren of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost door diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen gaat met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot en loslatende kit. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte koelkast. Gewoonlijk wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de voorwaarden van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Je kunt denken aan een kapotte gevel. Veelal resulteert het in schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €315.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Limmen
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hierna stuit je op een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw huis in Limmen zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. villa). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Limmen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Limmen uitbreiden met verschillende praktische aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna lees jij handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Hoornsterzwaag afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze extra verzekering betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: spiegels, aquaria of smartphones tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera of jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs bezit jij al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Limmen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan het lichaam. Onder andere besmeurde meubels & fysiotherapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €900.000 tot €3.700.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis heb je al vanaf €2,65 per maand. Bekijk ook Zelf dekking.

Rechtsbijstandverzekering Limmen
De module rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict over adoptie & conflict na autoschade. Dan is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn meerdere pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomensconflicten (bijv. pensioenen)
 • Wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer-module (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf €30,25 tot €29,30 per maand in mei 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Limmen voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?