Woonverzekering Hoornsterzwaag Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €3,80 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van deze website stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Hoornsterzwaag. De woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle landelijke partijen als bijv. Allsecur en Zelf die schade zoals brand, bliksem, water, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Hoornsterzwaag mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou bijv. diefstal, brand, storm, water, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan computers. Onder inboedel verstaan we alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als koelkast en kleding? We onderscheiden 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Hoornsterzwaag? Start vandaag nog onze vergelijker! In de regel gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket zie je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering. Verzekeraars als EAG Assuradeuren en ING bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Heukelum verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-hoornsterzwaag


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Heerenveen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals een volière zijn afgedekt. Daardoor wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Met behulp van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring en vandalisme. Bij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een defect strijkapparaat? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Hoornsterzwaag is niet leuk, maar kan gebeuren. De takjesmethode of een deur forceren, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade naar aanleiding van inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis regel je d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een hoosbui of lekkage van leidingsystemen. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte koelkast. Doorgaans worden de kosten betaald met jouw inboedel- of opstalverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Je kunt denken aan beschadigde gevel. In veel gevallen is het schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot wel €680.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Hoornsterzwaag
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Op deze pagina vind je een aantal stappen. Verzeker direct de woning in Hoornsterzwaag moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn flat). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die passen bij jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Hoornsterzwaag

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: men mag deze woonverzekering in Hoornsterzwaag complementeren met additionele praktische aanvullende modules. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder bekijk jij aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Goënga afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan vaak interessant. Deze additionele verzekering betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een spiegelreflexcamera of een rollator. Let op oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Hoornsterzwaag

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan personen. Denk dan aan een onbruikbare bank en ook medische kosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.150.000 tot ruim €3.350.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,75 (betaling per maand). Wellicht interessant: OHRA dekking.

Rechtsbijstandverzekering Hoornsterzwaag
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflict over arbeidsvoorwaarden & als je iets overkomt in het verkeer. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden allerlei pakketten.

 • Consument (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (denk aan conflict met een automobilist)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €26,30 oplopend tot €29,25 per maand in mei 2024). Het tarief komt tot stand door het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Hoornsterzwaag vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?