Woonverzekering Gorredijk Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €6,65 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van deze website achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Gorredijk. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle grote partijen als bijv. Huis In Eén Verzekeringen en Reaal die schade veroorzaakt door water, storm, bliksem, vandalisme afdekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Gorredijk juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld inbraak, vandalisme, diefstal, brand, storm. Denk bijvoorbeeld aan een stukke televisie. Onder inboedel verstaan we alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als kruiden en warmtepomp? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Gorredijk? Start meteen met direct de woonverzekeringstool. Vaak doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In een verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als Centraal Beheer + Lancyr hanteren zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Gaast verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-gorredijk


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Opsterland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheken verplichten deze polis. Via een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. schade door wateroverlast en omvallen van bomen. Dankzij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een omgevallen lamp? Brand in huis kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Gorredijk kan ook jou overkomen. De Flippermethode of Lock picking, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade naar aanleiding van een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis regel je via de opstalverzekering, en gestolen spullen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot / lekkage van leidingsystemen. Je kunt dan denken aan schade als opbollend laminaat. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed middels de inboedel/opstalverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zelden ondervinden we een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Je kunt denken aan beschadigde gevel. Veelal heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot wel €580.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Gorredijk
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Op deze pagina stuit je op een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw huis in Gorredijk zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld villa). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Gorredijk

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Gorredijk uitbreiden met additionele belangrijke aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand spot jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Donderen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezede moeite. Deze extra polis staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Logischerwijs is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Het betreft hier eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een iPad & drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs heb je al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Gorredijk

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een gebroken ruit en ook medische kosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen bieden een dekking beginnend bij €1.050.000 tot ruim €3.350.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,20 (per maand). Check ook Nederlanden van Nu dekking.

Rechtsbijstandverzekering Gorredijk
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij studiefinanciering of conflict na autoschade. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan enkele pakketten.

 • Consument (bijv. erfenis)
 • Inkomensconflicten (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Module verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €34,75 tot wel €37,70 p/maand in juli 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Gorredijk afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?