Woonverzekering Nederlanden van Nu

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Dankzij deze website achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering van Nederlanden van Nu. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke bedrijven als bijv. Centraal Beheer en Univé die schade door o.a. inbraak, brand, bliksem, storm verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Moeiteloos en snel overstappen

Goedkope inboedelverzekering Nederlanden van Nu mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door storm, inbraak, diefstal, brand, water. Denk bijvoorbeeld aan een defecte computer. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op zaken als stoffering en hoeden? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goedkope inboedelverzekering van Nederlanden van Nu? Begin direct met direct onze vergelijker! In de regel werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zie je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als De Goudse of Independer werken met eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Lancyr.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een vakantiewoning zijn gedekt. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. stormschade en ontploffing. Bij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.

Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een vuile afzuigkap? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Schade van roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.

Diefstal en inbraak

Een huisinbraak is niet leuk, maar kan gebeuren. De Roemeense methode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade vanwege inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken regel je via de opstal, en ontvreemde zaken worden betaald via jouw inboedelverzekering.

Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Storm / een kapot waterbed. Typische schade is schade aan de vloer. Doorgaans wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw condities van de polis om te zien in hoeverre je verzekerd bent.

Schade door storm

Soms hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Bijvoorbeeld door schade aan het dak. Meestal is het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een relatief hoog eigen risico oplopend tot €675.

Meteen een goedkope Nederlanden van Nu woonverzekering afsluiten
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Onderstaand tref je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw huis met Nederlanden van Nu moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor recreatiewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is je huis beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle polissen die aansluiten op jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket van Nederlanden van Nu

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: je kunt jouw Nederlanden van Nu woonverzekering completer maken met enkele handige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop spot jij nuttige specificaties (of check details over Eindhoven, Medemblik en Waalre).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval geen gek idee. Deze nieuwe verzekering verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: zaken als een aquarium of mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

  • Je stoot in een winkel iets om
  • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
  • Je gooit wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent. Het betreft hier eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een laptop en sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: dikwijls heb je al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering van Nederlanden van Nu

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om materiële schade en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een kapotte laptop en ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen bieden een dekking beginnend bij €1.550.000 oplopend tot €4.600.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €3,30 (betaling per maand). Wellicht interessant: ING.

Nederlanden van Nu Rechtsbijstandverzekering
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met de gemeente of bouw- en verbouwgeschillen. In dit soort gevallen is het prettig dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit meerdere mogelijkheden.

   • Consumenten-module(bijv. erfenis)
   • Werk & Inkomen (bijv. studiefinanciering)
   • Woonconflicten (bijv. geluidsoverlast)
   • Module verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies per maand lopen sterk uiteen (startend vanaf €36,25 tot wel €35,10 p/maand in mei 2024). De premie komt tot stand door het type verzekering, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Nederlanden van Nu op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?