Woonverzekering Medemblik Opstal- en inboedelverzekering, al voor €5,85 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van de vergelijkingstool vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Medemblik. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle grote partijen zoals bijvoorbeeld Europeesche en SNS die schade veroorzaakt door storm, water, vandalisme, inbraak vergoeden.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Medemblik mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijv. brand, diefstal, water, storm, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om gestolen sieraden. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als tafelbestek en tablet? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Medemblik? Begin direct met meteen onze vergelijker! Meestal gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In een verzekeringspakket zitten meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aon Direct of Nederlanden van Nu hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Loosdrecht verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-medemblik


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Medemblik? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn verzekerd. Daardoor zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij schadeposten als waterschade of rook. Dankzij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een kapotte koelkast? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Medemblik kan zomaar gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of de hengelmethode, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade n.a.v. diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning wordt afgehandeld middels de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval en het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte droger. In de regel wordt dit afgedekt door de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en check welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Een enkele keer ondergaan wij een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte dakpannen. Doorgaans gaat het om schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot circa €650.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Medemblik
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Op deze pagina bekijk je meer informatie. Verzeker jouw jouw huis in Medemblik eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Medemblik

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag de woonverzekering in Medemblik complementeren met verschillende interessante aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna tref je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Kessel afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval geen gek idee. Deze mogelijke moduleis er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: spiegels en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een e-reader en drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb je al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Medemblik

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan het lichaam. Denk dan aan behang dat moet worden vervangen & therapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.550.000 tot wel €3.350.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,40 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Reaal afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Medemblik
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. ontslag en conflicten over erfrecht. Dan wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan allerlei opties.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Module werk (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies schommelen nogal (vanaf €27,50 tot €32,25 per maand in mei 2024). De premie vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Medemblik afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering