Woonverzekering Kessel Opstal- en inboedelverzekering, al voor €7,80 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de vergelijkingstool stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Kessel. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle grote aanbieders zoals Generali en Independer die schade zoals vandalisme, bliksem, brand, storm afdekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Kessel maart 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijv. vandalisme, storm, inbraak, water, brand. Je moet dan denken aan bijv. schade aan keukenapparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als vriezer en matrassen? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Kessel? Gebruik hiervoor meteen onze vergelijker! In veel gevallen gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel kan je dit combineren met doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand. Verzekeraars als Aon Direct en Univé bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Idskenhuizen verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-kessel


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Peel en Maas? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn inbegrepen. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) of ontploffing. Meer zekerheid? Met een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

In huis roken of een kapotte koelkast? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld brandschade. Brandschade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Kessel kan zomaar gebeuren. De afbreekmethode of sloten hacken, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan de woninghandel je af met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Een mogelijke schadepost is een kapotte vloer. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd via de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Zelden ondergaan wij een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schoorsteen. Vaak is het schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot om en nabij de €520.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Kessel
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Op deze pagina bekijk je een handig stappenplan. Verzeker jouw de woning in Kessel eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als recreatiewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Kessel

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Kessel uitbreiden met additionele praktische aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder check jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Hasselt afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen de moeite. Deze mogelijke modulestaat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: spiegels, aquaria of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). Voorbeelden hiervan zijn attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon en een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls heb jij ook een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Kessel

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een vlek in de vloer en ook medische kosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.050.000 tot zo’n €4.900.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis heb je al vanaf €2,75 (betaling per maand). Wellicht interessant: Interpolis afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Kessel
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij geschil met school van de kinderen of geluidsoverlast. Hierbij is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met werkgever)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een automobilist)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (startend vanaf €36,85 tot €32,65 p/maand in maart 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Kessel online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering