Woonverzekering Milsbeek Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €9,30 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van deze pagina stap je over naar de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Milsbeek. Jouw woonverzekering is een combinatie van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle populaire aanbieders als bijv. BLG wonen en Interpolis die schade als gevolg van water, brand, vandalisme, inbraak dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Milsbeek juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Voorbeelden zijn schade door onder andere inbraak, water, storm, diefstal, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte televisie. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als potten en overjassen? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Milsbeek? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In een verzekeringspakket zitten meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals Allianz of Unigarant bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Maria Hoop verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-milsbeek


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Gennep? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn gedekt. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als windstormen (vanaf windracht 7) en poging tot inbraak. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of brand in de schoorsteen? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Brandschade aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Milsbeek kan ook jou overkomen. Gaatjes boren of een deur of raam intrappen, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade n.a.v. diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken handel je af middels de opstal, de spullen die je kwijt bent worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een overstroming en een lekkende leiding. Je kunt dan denken aan schade als een vloer die hersteld moet worden. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd via de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door een gescheurde muur. In veel gevallen is het schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot circa €695.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Milsbeek
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hieronder vind je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw huis in Milsbeek probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn appartement). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Milsbeek

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Milsbeek complementeren met een paar interessante aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna check je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Koufurderrige afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze nieuwe verzekering is er in het geval je van schade aan de glazen. Let op: een mooie spiegel en mobiele telefoons tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Limburg). Voorbeelden hiervan zijn attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een spiegelreflexcamera & viool. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht bezit jij al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Milsbeek

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en letselschade. Denk dan aan kapotte apparatuur en ziekenhuiskosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze modules bieden een verzekerd bedrag variërend van €900.000 oplopend tot €4.250.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,30 (per maand). Check ook Turien en Co pakket.

Rechtsbijstandverzekering Milsbeek
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld sociale wetgeving & conflict met makelaar. Hierbij is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn enkele mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Module werk (bijv. salarisaanpassing)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de buren)
 • Module verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (startend vanaf €25,60 t/m €24,00 per maand in juli 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Milsbeek afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering