Woonverzekering de Woude Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €5,50 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van deze website stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in de Woude. Een woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle grote partijen als bijv. ASR Verzekeringen en InShared die schade door bijvoorbeeld brand, water, vandalisme, inbraak vergoeden.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in de Woude mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door storm, inbraak, brand, water, diefstal. Je kunt dan denken aan een kapotte televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als verlichting en geyser/boiler? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering de Woude? Gebruik hiervoor meteen onze vergelijker! Meer en meer werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Bruns ten Brink en Interpolis hanteren zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Callantsoog verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-de-woude


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Castricum? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn gedekt. Daardoor zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als aanrijding of aanvaring of schroeischade. Meer zekerheid? Met een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting of een schoorsteenbrand? Brand is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Brandschade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in de Woude is altijd een risico. Kerntrekken of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt naar aanleiding van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis handel je af via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een overstroming of een lekkende kraan. Een mogelijke schadepost is een vloer die hersteld moet worden. Doorgaans wordt dit afgedekt via de opstal/inboedelverzekering. Download de polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Heel soms ondervinden we een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Denk maar aan een kapotte regengoot. In veel gevallen gaat het om schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot wel €340.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in de Woude
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hieronder tref je een handig stappenplan. Verzeker direct het huis in de Woude moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (bijv. grachtenpand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in de Woude

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in de Woude aanvullen met een aantal nuttige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop spot je nuttige info (of bekijk woonverzekering Beek en Donk afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is dan vaak interessant. Deze additionele moduleverzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: een mooie spiegel en iPhones tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Lees de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon en jouw golfspullen. Let op oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in de Woude

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een onbruikbare bank of geneesmiddelen. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Polissen staan jou bij vanaf zo’n €1.000.000 tot wel €3.750.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is er al vanaf €2,60 (per maand). Check ook Bovag polis.

Rechtsbijstandverzekering de Woude
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij bijstandsuitkering & conflict na autoschade. Hierbij is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil over de uitkering)
 • Module Wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer-module (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies lopen sterk uiteen (vanaf circa €32,85 tot wel €33,75 p/maand in mei 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering de Woude afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering