Woonverzekering Callantsoog Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €6,30 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de vergelijkingstool vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Callantsoog. Een woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle populaire verzekeraars als Centraal Beheer en Unigarant die schade door o.a. vandalisme, water, inbraak, bliksem afdekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Callantsoog mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijv. water, brand, inbraak, vandalisme, storm. Dit kan bijv. gaan om schade aan apparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als kruiden en koffers? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Callantsoog? Start meteen met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als ANWB + Nederlanden van Nu werken met zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Bosschenhoofd verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-callantsoog


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Schagen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen zijn afgedekt. Daardoor zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door brand of schroeischade. Bij een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een kapotte koelkast? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Callantsoog kan zomaar gebeuren. Insluipen of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade vanwege een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot en bevroren leidingen. Typische schade is opbollend laminaat. Gewoonlijk wordt dit afgedekt door de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zelden ondervinden we een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Denk maar aan een gescheurde muur. Vaak is het schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een verhoogd eigen risico oplopend tot €280.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Callantsoog
Meteen een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hieronder ontdek je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw woning in Callantsoog probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als twee-onder-een-kapwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Callantsoog

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Callantsoog uitbreiden met enkele praktische aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna bekijk jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Annerveenschekanaal afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is dan het overwegen waard. Deze additionele modulestaat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: een mooie spiegel en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). Het gaat hier om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een navigatieapparaat + jouw golfspullen. Let op oververzekering: misschien heb jij ook een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Callantsoog

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan personen. Onder andere een vlek op een meubel & kosten voor medicatie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.000.000 oplopend tot €3.800.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,05 (betaling per maand). Wellicht interessant: Nationale Nederlanden afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Callantsoog
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld pensioenuitkering & geschillen met de buren. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden meerdere mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomensconflicten (bijv. tuchtzaken)
 • Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Module verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De maandelijkse premies schommelen nogal (vanaf zo’n €37,65 tot €34,90 per maand in mei 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Callantsoog online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?