Woonverzekering Annerveenschekanaal Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €7,45 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Annerveenschekanaal. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle erkende aanbieders zoals bijvoorbeeld Bruns ten Brink en Univé die schade als gevolg van bliksem, storm, water, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Annerveenschekanaal juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou onder andere brand, water, diefstal, vandalisme, storm. Je moet dan denken aan bijv. een gestolen laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als meubilair of sportuitrusting? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Annerveenschekanaal? Open direct de verzekeringsvergelijker. In de regel werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders kiezen voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket tref je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel kan je dit combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Aanbieders als HEMA + Zelf verkopen eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Aardenburg verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-annerveenschekanaal


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Aa en Hunze? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn inbegrepen. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. De meeste hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als blikseminslag of plundering. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een oververhitte frituurpan? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Annerveenschekanaal kan ook bij jou thuis gebeuren. De Flippermethode of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. De kostenpost vanwege diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Extreme regenval en een kapot aquarium. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vriezer. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Download de voorwaarden van de polis en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms ondervinden we een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Denk maar aan een kapotte schoorsteen. Vaak resulteert het in schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoger eigen risico die oploopt tot €625.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Annerveenschekanaal
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hier bekijk je een handig stappenplan. Verzeker à la minute het huis in Annerveenschekanaal zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Annerveenschekanaal

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: jij mag de woonverzekering in Annerveenschekanaal complementeren met verschillende praktische aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop doorzoek je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Wijnaldum afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is dan het overwegen waard. Deze extra polis betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: spiegels en iPhones tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Lees de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Tevens gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Drenthe). We spreken hier van eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een smartphone en viool. Pas op voor oververzekeren: dikwijls hebben jullie al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Annerveenschekanaal

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en letselschade. Voorbeelden zijn een barst in het scherm en ook ziekenvervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen vergoeden bedragen beginnend bij €900.000 tot ruim €3.250.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,35 per maand. Bekijk ook HEMA afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Annerveenschekanaal
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met het UWV of geschillen met de buren. Hierbij is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn allerlei mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict met werkgever)
 • Woon-module (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (startend vanaf €37,70 tot en met €31,45 p/maand in juni 2024). De premie komt tot stand door het type verzekering, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Annerveenschekanaal afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering