Woonverzekering Oeffelt Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €4,10 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van deze pagina achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Oeffelt. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle grote maatschappijen als ASR Verzekeringen en Verzekeruzelf.nl die schade als gevolg van inbraak, water, brand, bliksem afdekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Oeffelt mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is o.a. water, diefstal, storm, brand, inbraak. Je kunt dan denken aan een stukke koelkast. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als dranken en scheerapparaat? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Oeffelt? Begin direct met à la minute’de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als ABN AMRO + Verzekeruzelf.nl werken met deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Nieuwpoort verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-oeffelt


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Boxmeer? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuur zijn afgedekt. Hierdoor wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Bijna alle hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als stormschade en ontploffing. In het geval van een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

In huis roken of brandstichting? Brand in de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Oeffelt kan ook jou overkomen. De Flippermethode of sloten hacken, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade ten gevolge van een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken gaat middels de opstal, de spullen die je kwijt bent handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval / het stukvriezen van waterleidingbuizen. Een mogelijke schadepost is onbruikbare meubels. In de regel worden dergelijke kosten vergoed met jouw inboedel/opstalverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door ontbrekende dakpannen. Veelal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot wel €380.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Oeffelt
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Op deze pagina stuit je op een handig stappenplan. Verzeker à la minute het huis in Oeffelt zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Oeffelt

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Oeffelt aanvullen met extra praktische aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop spot jij handige specificaties (of check details over woonverzekering Macharen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval geen gek idee. Deze additionele dekkingis er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: zaken als een aquarium of tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Lees je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een smartphone en een kinderwagen. Pas op voor oververzekeren: dikwijls beschik je al over een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Oeffelt

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een barst in het scherm en kosten van een ziekenhuis. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules vergoeden bedragen variërend van €1.000.000 tot zo’n €2.850.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,30 (betaling per maand). Wellicht interessant: DAK afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Oeffelt
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan erfenis of geschil met een verzekeraar. In dat geval is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit grofweg 4 modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De maandelijkse premies schommelen nogal (vanaf €34,75 oplopend tot €24,45 p/maand in mei 2024). De premie hangt af van het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Oeffelt op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?