Woonverzekering Suawoude Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €4,50 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de vergelijkingstool ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Suawoude. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle landelijke maatschappijen waaronder Europeesche en Verzekeruzelf.nl die schade als gevolg van inbraak, storm, water, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Suawoude juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou onder andere inbraak, vandalisme, diefstal, water, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van gestolen sieraden. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als kapstok en lingerie? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Suawoude? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In jouw verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering. Bedrijven zoals BLG wonen of Lancyr werken met zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Sommelsdijk verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-suawoude


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Tytsjerksteradiel? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn verzekerd. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. De meeste hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als hagelschade of schade door regen. Dankzij een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een fout in het elektriciteitsnet? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een inbraak in Suawoude kan ook jou gebeuren. Insluipen of Lock picking, er zijn allerlei opties. Jouw schade door inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan jouw huis gaat middels de opstal, en afgenomen eigendommen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan de dakgoot of een kapot waterbed. Je kunt last krijgen van een onbruikbare wasmachine. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de condities van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Sporadisch hebben we in Nederland een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Denk maar aan een kapotte schutting. Meestal is het schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €365.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Suawoude
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hieronder bekijk je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw huis in Suawoude zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als vrijstaande woning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Suawoude

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Handig: jij mag de woonverzekering in Suawoude nog persoonlijker maken met meerdere nuttige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop vind jij handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Rijswijk afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezevaak interessant. Deze unieke polis betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: spiegels, aquaria of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Een vaas laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een e-reader of viool. Let op oververzekering: mogelijk hebben jullie al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Suawoude

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een kapotte vaas en ook smartengeld. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.450.000 tot zo’n €3.700.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,50 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Lancyr afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Suawoude
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict met bedrijven of conflict met aannemer. Daarbij is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan meerdere modules.

 • Consumentenzaken (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Werk & Inkomen (bijv. ontslag)
 • Woonconflicten (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer-module (bijv. verkeersongeluk)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (vanaf €32,60 tot en met €28,65 per maand in juni 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Suawoude voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering