Woonverzekering Hansweert Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €7,05 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze website ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Hansweert. Jouw woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle landelijke maatschappijen als bijv. HEMA en Polis Direct die schade door o.a. brand, bliksem, water, inbraak verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Hansweert juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. inbraak, vandalisme, diefstal, storm, brand. Denk bijvoorbeeld aan schade aan muziekinstrumenten. De definitie van inboedel is alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als horloges en hobby-artikelen? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Hansweert? Start à la minute’de woonverzekeringstool. In de regel doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zie je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Generali + OHRA bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Goes verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-hansweert


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Reimerswaal? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals een volière zijn gedekt. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheken verplichten deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als schade door storm of poging tot inbraak. Via een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Roken in huis of keukenbrand? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Schade van jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Hansweert kan zomaar gebeuren. De Roemeense methode of Lock picking, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt ten gevolge van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan jouw woning wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een flinke regenbui / bevroren leidingen. Typische schade is een vloer die hersteld moet worden. Doorgaans wordt dit afgedekt door de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn lekkage. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot circa €615.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Hansweert
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hieronder bekijk je meer informatie. Verzeker meteen de woning in Hansweert probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn monumentaal pand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle polissen die matchen met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Hansweert

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Hansweert complementeren met meerdere interessante aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop tref je bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Eemnes afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in dat geval vaak interessant. Deze unieke verzekering betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zeeland). Het gaat hier om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een fotocamera en kleding. Waak voor oververzekering: wellicht heb jij ook een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Hansweert

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en persoonlijk letsel. Onder andere een kapotte telefoon of het eigen risico van de andere partij. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen bieden een verzekerd bedrag van €1.100.000 tot wel €2.800.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,30 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: SNS.

Rechtsbijstandverzekering Hansweert
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. pensioenen en conflict met een automobilist. Dan kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit enkele pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomensconflicten (bijv. salarisaanpassing)
 • Woonconflicten (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van de verzekeraars variëren significant (vanaf €26,80 oplopend tot €33,10 per maand in juni 2024). Deze prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Hansweert voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?