Woonverzekering Eemnes Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €9,75 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van deze website achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Eemnes. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle bekende verzekeraars als Aon Direct en ZLM die schade veroorzaakt door inbraak, brand, storm, water dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Eemnes juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijv. storm, brand, vandalisme, inbraak, water. Je kunt dan denken aan beschadigingen aan het interieur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als levensmiddelen en warmtepomp? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Eemnes? Start meteen met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders gaan voor een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zie je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Aanbieders als DAK + nowGo verkopen deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Doetinchem verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-eemnes


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Eemnes? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een vakantiewoning zijn afgedekt. Op basis daarvan zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als storm en diefstal. Bij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een defecte magnetron? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. roetschade. Schade van jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Eemnes kan iedereen gebeuren. De Roemeense methode of sloten hacken, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade vanwege een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan jouw woning loopt via de opstal, en afgenomen eigendommen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een overstroming of een lekkende kraan. Je kunt last krijgen van een vloer die hersteld moet worden. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd via de opstal/inboedelverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Bijvoorbeeld door beschadigde gevel. Doorgaans is het schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot wel €460.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Eemnes
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Onderstaand ontdek je een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Eemnes zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Eemnes

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Eemnes complementeren met een paar handige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna lees je nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Breda afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is dan vaak interessant. Deze extra zekerheid verzekert bij gebroken glas. Voorwaarden: zaken als een aquarium of iPhones worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Utrecht). Het betreft hier attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een tablet & sieraden. Let op oververzekering: mogelijk heb jij ook een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Eemnes

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een kapotte vaas of kosten van een arts. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.300.000 oplopend tot €3.950.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €2,50 per maand. Bekijk ook Lancyr.

Rechtsbijstandverzekering Eemnes
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan geschillen binnen de familie & huur- en verhuurgeschillen. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden grofweg 4 opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen (bijv. problemen op het werk)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (denk aan conflict met een automobilist)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (vanaf €32,90 tot en met €25,80 p/maand in juli 2024). Deze prijs komt tot stand door het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Eemnes vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering