Woonverzekering Wissenkerke Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €9,70 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze website tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Wissenkerke. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle erkende verzekeraars waaronder DAK en Independer die schade zoals brand, water, storm, inbraak afdekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Wissenkerke mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door o.a. brand, vandalisme, water, inbraak, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een kapotte laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als game consoles en servies? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Wissenkerke? Start direct onze vergelijker! Meer en meer werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten nemen een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket vind je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker neemt men hierbij ook motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bruns ten Brink + Interpolis bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Westervelde verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-wissenkerke


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Noord-Beveland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn gedekt. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Bekende hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als waterschade en plundering. In het geval van een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of keukenbrand? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Wissenkerke kan ook jou overkomen. De afbreekmethode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade ten gevolge van diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning regel je middels de opstal, en ontvreemde eigendommen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Indirecte neerslag of Een defecte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn laminaat dat moet worden vervangen. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Sporadisch ondervinden we een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door losse dakpannen. Doorgaans gaat het om schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €675.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Wissenkerke
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Onderstaand bekijk je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw onderkomen in Wissenkerke moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die passen bij jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Wissenkerke

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: men mag deze woonverzekering in Wissenkerke aanvullen met meerdere handige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop bekijk je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Valthermond afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezevaak interessant. Deze extra modulebetaalt uit bij gebroken glas. Goed om te weten: aquaria, spiegels en iPhones tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze module is er voor vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zeeland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera + sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht bezit jij al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Wissenkerke

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en letselschade. Je kunt denken aan een onbruikbare bank & smartengeld. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.400.000 tot wel €4.200.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,25 p/maand. Ga verder naar HEMA dekking.

Rechtsbijstandverzekering Wissenkerke
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict over jouw functie en verkeersongeluk. In dat geval is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict met werkgever)
 • Module Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (denk aan schade of letsel in verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (beginnend bij €28,15 t/m €26,10 p/maand in mei 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Wissenkerke online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering