Woonverzekering Keijenborg Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €5,65 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze website ontdek je de beste woonverzekering voor inwoners van Keijenborg. Het concept woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle landelijke aanbieders als bijv. Avéro Achmea en Lancyr die schade zoals water, storm, bliksem, inbraak dekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Keijenborg mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Je bent gedekt tegen schade door o.a. storm, inbraak, diefstal, brand, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals platenspeler en wasdroger? Er zijn in de basis drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Keijenborg? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders nemen een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket vind je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Avéro Achmea of Unigarant hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Hulshorst verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-keijenborg


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Bronckhorst? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een vakantiewoning zijn inbegrepen. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Veel hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als hagelschade of schade door regen. Dankzij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Binnen roken of brandstichting? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade van spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Keijenborg kan ook bij jou thuis gebeuren. De Bulgaarse methode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. Jouw schade n.a.v. een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater en een lek waterbed. Typische schade is een kapotte koelkast. Normaal gesproken worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Open de laatste polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in de muur. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot om en nabij de €505.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Keijenborg
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Onderstaand vind je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw huis in Keijenborg moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die passen bij jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Keijenborg

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Keijenborg uitbreiden met een aantal praktische aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina spot je nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Harkema afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is dan de moeite. Deze unieke dekkingverzekert bij gebroken glas. Goed om te weten: spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Tevens geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een filmcamera & gitaar. Waak voor oververzekering: dikwijls heb jij ook een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Keijenborg

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een kapotte tablet en therapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.500.000 tot ruim €2.550.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is er al vanaf €2,50 per maand. Bekijk ook EAG Assuradeuren afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Keijenborg
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij een product dat je gekocht hebt & geschil met de buren. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan allerlei mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. verkeersongeluk)

De premies per maand schommelen enorm (vanaf circa €24,60 tot en met €27,15 per maand in mei 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het type verzekering, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Keijenborg vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering