Woonverzekering Harkema Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €5,35 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze website ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Harkema. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle grote partijen zoals bijvoorbeeld Allianz en Zelf die schade veroorzaakt door vandalisme, water, inbraak, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Harkema juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door onder andere storm, water, inbraak, vandalisme, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan meubels. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als gordijnrails of warmtepomp? We onderscheiden een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Harkema? Open meteen de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket vind je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Europeesche en ING hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Graft verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-harkema


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Achtkarspelen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn inbegrepen. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. brand of schroeischade. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een vuile afzuigkap? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. roetschade. Brandschade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Harkema is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade vanwege een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen handel je af via de opstal, en gestolen kostbaarheden lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkend dag en lekkage van leidingsystemen. Je kunt dan denken aan schade als behang dat vervangen moet worden. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd middels de opstal/inboedelverzekering. Check jouw condities van de polis en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Incidenteel ondervinden we een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn gesneuvelde ruiten. Veelal gaat het om schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot circa €695.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Harkema
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Op deze pagina stuit je op meer informatie. Verzeker à la minute de woning in Harkema zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor herenhuis). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Harkema

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Harkema aanvullen met additionele praktische aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina doorzoek jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Eext afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze mogelijke verzekering is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: spiegels, aquaria of tablets zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). We spreken hier van bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een laptop of een gehoorapparaat. Pas op voor oververzekeren: wellicht hebben jullie al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Harkema

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn kapotte apparatuur en ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules staan jou bij van €1.250.000 tot zo’n €4.350.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €2,65 p/maand. Ga verder naar Avéro Achmea afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Harkema
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij erfrechtgeschillen en terugvorderen van schade. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer-module (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies per maand schommelen nogal (vanaf circa €25,85 tot en met €28,90 per maand in juli 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Harkema vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering