Woonverzekering Tiel Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €6,80 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Tiel. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke verzekeraars als Avéro Achmea en nowGo die schade zoals bliksem, water, vandalisme, brand verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Tiel juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is onder andere brand, water, inbraak, vandalisme, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een gestolen computer. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als aquarium en (elektrische) dekens? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Tiel? Start meteen met vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens nemen een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Ditzo of Interpolis werken met eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Stevensbeek verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-tiel


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Tiel? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een vakantiewoning zijn inbegrepen. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Via een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door bliksem of ontploffing. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Binnen roken of gaslekken? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Tiel is niet leuk, maar kan gebeuren. De Bulgaarse methode of de babbeltruc, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade n.a.v. diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade aan jouw woning loopt via de opstal, en gestolen eigendommen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine of gesprongen leidingen. Je kunt last krijgen van een onbruikbare wasmachine. In veel gevallen worden de kosten betaald d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Denk maar aan een kapot dak. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een hoog eigen risico tot circa €570.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Tiel
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hier bekijk je enkele handige tips. Verzeker jouw de woning in Tiel gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als vrijstaande woning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Tiel

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Tiel nog persoonlijker maken met een aantal praktische aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina spot jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering s-Heer Hendrikskinderen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen de moeite. Deze additionele polis staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een fotocamera en gitaar. Let op oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Tiel

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan besmeurde meubels & smartengeld. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.500.000 tot zo’n €2.950.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €4,10 p/maand. Ga verder naar London Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Tiel
De rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil over een consumentenovereenkomst of conflict bij aankoop huis. Dan wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (denk aan geschillen over een motorrijtuig)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (vanaf zo’n €35,35 oplopend tot €30,35 p/maand in juli 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Tiel online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?