Woonverzekering Reijmerstok Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €9,65 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van deze website achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Reijmerstok. De woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle bekende maatschappijen als bijv. De Goudse en InShared die schade veroorzaakt door water, storm, bliksem, brand vergoeden.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Reijmerstok mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld brand, inbraak, vandalisme, storm, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een stukke TV. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op zaken als videorecorder en dressoir? Op dit gebied zijn er 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Reijmerstok? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. In de regel werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens nemen een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket zitten meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand. Verzekeraars als ANWB en Klaverblad bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Overschild verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-reijmerstok


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Gulpen-Wittem? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als een tweede woning zijn inbegrepen. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door blikseminslag en ontploffing. Dankzij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een schoorsteenbrand? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Reijmerstok kan zomaar gebeuren. Gaatjes boren of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. Jouw schade n.a.v. een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een flinke regenbui / het stukvriezen van CV-buizen. Het gevolg kan zijn schade aan de vloer. Normaliter wordt deze schade gedekt d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Een enkele keer ondergaan wij een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door gesneuvelde ruiten. Doorgaans betreft het schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoger eigen risico die oploopt tot €365.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Reijmerstok
Snel een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hier bekijk je meer informatie. Verzeker meteen het huis in Reijmerstok zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor vrijstaand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die matchen met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Reijmerstok

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Tip: jij mag de woonverzekering in Reijmerstok aanvullen met diverse belangrijke aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand lees je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Noardburgum afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezeaan te raden. Deze nieuwe dekkingbetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: spiegels, aquaria of iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). We spreken hier van kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een fotocamera en drumstel. Pas op voor oververzekeren: dikwijls heb je al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Reijmerstok

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een vlek op een meubel of ziekenhuiskosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze modules bieden een dekking beginnend bij €900.000 tot ruim €3.550.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,80 (per maand). Check ook Lancyr.

Rechtsbijstandverzekering Reijmerstok
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Denk aan conflict over jouw functie & conflict over aankoop auto. Dan wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan een aantal verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Module werk (bijv. arbeidsconflicten)
 • Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (vanaf circa €37,55 tot wel €34,50 p/maand in mei 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Reijmerstok op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?