Woonverzekering Jaarsveld Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €4,20 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Jaarsveld. De woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle landelijke verzekeraars zoals bijvoorbeeld BLG wonen en Nederlanden van Nu die schade als gevolg van vandalisme, brand, bliksem, water (grotendeels) verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Jaarsveld juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door water, brand, storm, inbraak, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke televisie. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals kookboeken of schrijfmachine? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Jaarsveld? Open meteen de vergelijkingstool. Vaak gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In het verzekeringspakket zitten vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms neemt men hierbij ook reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Generali en Nederlanden van Nu hanteren zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Hoofddorp verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-jaarsveld


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Lopik? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn inclusief. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheken verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en olie. Via een allrisk polis heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Roken in huis of een defecte magnetron? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Schade van roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Jaarsveld is altijd een risico. De gaatjesboormethode of de babbeltruc, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade vanwege inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis loopt d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot en een kapotte leiding. Een mogelijke schadepost is defecte apparatuur. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in het metselwerk. Veelal betreft het schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot circa €555.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Jaarsveld
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Hieronder tref je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw woning in Jaarsveld zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die passen bij jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Jaarsveld

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Jaarsveld uitbreiden met additionele belangrijke aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop check je handige specificaties (of check details over woonverzekering Gytsjerk afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze nieuwe moduleverzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: spiegels, aquaria of tablets worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij een breed scale aan schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een notebook laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Utrecht). Het betreft hier spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een spelcomputer + een rollator. Pas op voor oververzekeren: wellicht heb je al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Jaarsveld

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een barst in het scherm en ook kosten van een ziekenhuis. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.400.000 tot ruim €3.900.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is er al vanaf €3,65 (per maand). Check ook Huis In Eén Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Jaarsveld
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over arbeidsvoorwaarden of geluidsoverlast. In dat geval is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De maandelijkse premies variëren significant (startend vanaf €24,15 oplopend tot €28,20 p/maand in juni 2024). De prijs komt tot stand door de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Jaarsveld online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?