Woonverzekering Boven-Leeuwen Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €5,90 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van de vergelijkingstool tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Boven-Leeuwen. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle grote bedrijven als EAG Assuradeuren en ING die schade zoals brand, inbraak, storm, bliksem verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Boven-Leeuwen juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijv. diefstal, inbraak, brand, storm, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. schade aan de keuken. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals vitrages en autoped? Op dit gebied zijn er drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Boven-Leeuwen? Start vandaag nog de woonverzekeringstool. In veel gevallen gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders gaan voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Huis In Eén Verzekeringen en Zelf faciliteren eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Berkel-Enschot verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-boven-leeuwen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in West Maas en Waal? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn inbegrepen. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Veel hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij schade als hagelschade en poging tot inbraak. Via een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een oververhitte elektrische deken? Brand kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Schade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Boven-Leeuwen is altijd een risico. Flipperen of hengelen, er zijn allerlei opties. Schade n.a.v. inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een flinke regenbui of een kapot aquarium. Een mogelijke schadepost is een vloer die hersteld moet worden. Doorgaans wordt deze schade gedekt d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de condities van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Sporadisch ondervinden we een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Denk maar aan schade aan het dak. In veel gevallen gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een hoog eigen risico die oploopt tot €435.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Boven-Leeuwen
Direct een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Onderstaand ontdek je enkele handige tips. Verzeker à la minute het huis in Boven-Leeuwen eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als vrijstaand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Boven-Leeuwen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Boven-Leeuwen uitbreiden met verschillende handige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand spot jij bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Abbega afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is in dat geval de moeite. Deze nieuwe dekkingstaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: spiegels, aquaria of iPads dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Een laptop laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een spelcomputer en viool. Pas op voor oververzekeren: dikwijls bezit jij al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Boven-Leeuwen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over materiële schade en letselschade. Voorbeelden zijn een deuk in de auto of het eigen risico van de andere partij. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen staan jou bij vanaf €1.300.000 tot €3.900.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €2,70 p/maand. Ga verder naar Bovag.

Rechtsbijstandverzekering Boven-Leeuwen
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld studiefinanciering en afgenomen rijbewijs. Dan is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan enkele varianten.

 • Consument (bijv. conflict met een webshop)
 • Module werk (bijv. salarisaanpassing)
 • Woon-module (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (denk aan conflict met een autodealer)

De premies schommelen nogal (startend vanaf €27,20 oplopend tot €24,80 p/maand in juni 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Boven-Leeuwen op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?