Woonverzekering Berkel-Enschot Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,70 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Berkel-Enschot. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle populaire aanbieders zoals Aegon en Verzekeruzelf.nl die schade door bijvoorbeeld storm, brand, inbraak, bliksem dekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Berkel-Enschot mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou o.a. brand, inbraak, storm, diefstal, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een stukke TV. De definitie van inboedel is alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als glas- en aardewerk en toiletartikelen? Er zijn in de basis 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Berkel-Enschot? Start meteen met meteen de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals FBTO en Klaverblad verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Bakkeveen verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-berkel-enschot


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Tilburg? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. bliksem of plundering. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een oververhitte frituurpan? Brand in huis kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade van jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Berkel-Enschot kan ook bij jou thuis gebeuren. De gaatjesboormethode of openbreken van deur of raam, het kan op zoveel manieren. Jouw schade vanwege diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning wordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde bezittingen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot of Een lekkende vaatwasser. Typische schade is een onbruikbare droger. In veel gevallen worden de kosten betaald door de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Bijvoorbeeld door gesneuvelde ruiten. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €600.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Berkel-Enschot
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Onderstaand ontdek je bruikbare info. Verzeker meteen jouw onderkomen in Berkel-Enschot zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor recreatiewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Berkel-Enschot

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Berkel-Enschot uitbreiden met enkele nuttige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop lees jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Zoelmond afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezevaak interessant. Deze mogelijke polis staat garant bij gebroken glas. Opmerking: aquaria, spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat of een muziekinstrument. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien hebben jullie al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Berkel-Enschot

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan personen. Onder andere een kapotte tablet en ook ziekenhuiskosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.250.000 oplopend tot €4.400.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,10 per maand. Bekijk ook Zelf polis.

Rechtsbijstandverzekering Berkel-Enschot
De rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij tuchtzaken of geschillen met de buren. Dan is het prettig dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 varianten.

 • Consument & wonen (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €38,60 tot en met €28,10 p/maand in mei 2024). Het bedrag hangt af van de modules, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Berkel-Enschot op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering