Woonverzekering Noordeinde Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €4,35 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Noordeinde. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle grote verzekeraars waaronder Centraal Beheer en Polis Direct die schade door bijvoorbeeld vandalisme, storm, brand, water (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Noordeinde mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere inbraak, diefstal, water, storm, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals potten en tuingereedschap? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Noordeinde? Open à la minute’onze vergelijker! In veel gevallen werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In het verzekeringspakket tref je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Avéro Achmea en Verzekeruzelf.nl faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Nieuw-Lekkerland verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-noordeinde


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Graft-De Rijp? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn gedekt. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Alle grote hypotheken verplichten deze polis. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als brand en smeltschade. In het geval van een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een oververhitte frituurpan? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Noordeinde is niet leuk, maar kan gebeuren. Openwrikken of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade n.a.v. inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken gaat met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Extreme regenval of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Typische schade is een opbollende vloer. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Download de condities van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Je kunt denken aan een lek dag. Doorgaans betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een verhoogd eigen risico oplopend tot €435.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Noordeinde
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hierna stuit je op enkele handige tips. Verzeker vandaag nog de woning in Noordeinde zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn hoekwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Noordeinde

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Noordeinde completer maken met extra praktische aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand vind je handige info (of bekijk woonverzekering Losdorp afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezevaak interessant. Deze mogelijke dekkingbetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Advies: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een e-reader & sportuitrusting. Let op oververzekering: dikwijls beschik je al over een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Noordeinde

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een vlek in de vloer en geneesmiddelen. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.400.000 tot zo’n €3.250.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,50 (per maand). Check ook Interpolis.

Rechtsbijstandverzekering Noordeinde
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Denk aan problemen op het werk en conflict over pensioenuitkeringen. Dan kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn allerlei modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een webshop)
 • Module werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Module verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (vanaf €36,00 t/m €31,80 p/maand in mei 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Noordeinde vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering