Woonverzekering Sint Annen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,05 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Dankzij deze website achterhaal je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Sint Annen. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle landelijke partijen waaronder Allsecur en ZLM die schade zoals brand, vandalisme, storm, water afdekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Sint Annen april 2024

Door middel van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is o.a. vandalisme, inbraak, brand, diefstal, water. Denk bijvoorbeeld aan schade aan sieraden. De definitie van inboedel is alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als mixer of iPhone? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Sint Annen? Start à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten gaan voor een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket tref je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Aanbieders als EAG Assuradeuren + ZLM werken met zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Sas van Gent verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-sint-annen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Ten Boer? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een schuurtje zijn gedekt. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Veel hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of smeltschade. Dankzij een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of brand in de schoorsteen? Brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Sint Annen is altijd een risico. De takjesmethode of sloten hacken, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade vanwege diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw woning loopt middels de opstal, en gestolen eigendommen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekke dakgoot of het stukvriezen van CV-buizen. Een mogelijke schadepost is schade aan het dak. Doorgaans wordt dit afgedekt via de inboedel- of opstalverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zo nu en dan ondergaan wij een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Je kunt denken aan een lek dag. Vaak gaat het om schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een hoog eigen risico oplopend tot €335.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Sint Annen
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hierna tref je enkele handige tips. Verzeker meteen de woning in Sint Annen probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Sint Annen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Sint Annen nog persoonlijker maken met enkele interessante aanvullende modules. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand spot je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Oudeschoot afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezede moeite. Deze additionele verzekering betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Lees het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Wel gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Groningen). We spreken hier van bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een smartphone & een gehoorapparaat. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs hebben jullie al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Sint Annen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn krassen op de auto en smartengeld. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Polissen bieden een dekking vanaf €1.550.000 tot wel €4.600.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €3,55 (betaling per maand). Wellicht interessant: Centraal Beheer dekking.

Rechtsbijstandverzekering Sint Annen
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld bij ontslag en conflicten over huur. Dan kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan grofweg 4 modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woon-module (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeersconflicten (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (vanaf circa €38,65 tot €29,55 per maand in april 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Sint Annen op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?