Woonverzekering Sas van Gent Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €7,10 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van deze pagina tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Sas van Gent. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle landelijke verzekeraars als ABN AMRO en Verzekeruzelf.nl die schade door o.a. water, inbraak, storm, bliksem dekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Sas van Gent juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door onder andere storm, water, brand, diefstal, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan beschadigingen aan het interieur. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals koelkast en overjassen? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Sas van Gent? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Aanbieders als De Goudse en Klaverblad werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Rietmolen verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-sas-van-gent


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Terneuzen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn verzekerd. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en omvallen van bomen. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of brandstichting? Brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Brandschade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Sas van Gent is altijd een risico. Flipperen of de hengelmethode, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade ten gevolge van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw huis regel je via de opstal, en gestolen spullen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkende wasmachine of lekkage van leidingsystemen. Typische schade is een kapotte koelkast. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Denk maar aan scheuren in het metselwerk. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een hoog eigen risico tot circa €500.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Sas van Gent
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hierna stuit je op enkele handige tips. Verzeker à la minute de woning in Sas van Gent zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Sas van Gent

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Sas van Gent uitbreiden met additionele handige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop lees jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Oosterwijk afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezevaak interessant. Deze unieke dekkingstaat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: spiegels en mobiele telefoons tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle schades. Dus ook schades van eigen hand. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zeeland). Het betreft hier bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een fotocamera of een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: misschien hebben jullie al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Sas van Gent

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een kapotte vaas en ook fysiotherapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.200.000 tot €4.900.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,35 (per maand). Check ook nowGo pakket.

Rechtsbijstandverzekering Sas van Gent
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over erkenning van kinderen en conflict met makelaar. Dan kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit allerlei varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen & Werk (bijv. tuchtzaken)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een autodealer)

De premies per maand schommelen nogal (vanaf €35,65 oplopend tot €36,55 per maand in juni 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Sas van Gent op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?