Woonverzekering Rietmolen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €4,35 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze website achterhaal je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Rietmolen. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk meteen alle bekende maatschappijen zoals bijvoorbeeld DAK en Unigarant die schade door o.a. brand, inbraak, storm, bliksem vergoeden.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Rietmolen juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Wat voor schade? Nou onder andere inbraak, brand, diefstal, vandalisme, water. Dit kan bijv. gaan om schade aan kleding. De definitie van inboedel is alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als aquarium en zonnebank? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Rietmolen? Open vandaag nog de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen nemen een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket tref je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als FBTO en Polis Direct werken met eigen pakket verzekeringen. Check ook: Piershil verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-rietmolen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Berkelland? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn verzekerd. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Veel van de hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als schade door storm en plundering. Via een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of keukenbrand? Brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Rietmolen is altijd een risico. Kerntrekken of een deur of raam intrappen, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade n.a.v. inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis loopt via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm of gesprongen leidingen. Een mogelijke schadepost is hemelwater schade. In de regel worden dergelijke kosten vergoed door de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de condities van de polis en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Sporadisch hebben we in Nederland een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in de muur. In veel gevallen betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €560.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Rietmolen
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hieronder stuit je op enkele handige tips. Verzeker jouw de woning in Rietmolen moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijv. studio). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Rietmolen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Rietmolen uitbreiden met een paar nuttige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop spot je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Nuland afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is dan het overwegen waard. Deze nieuwe polis staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: spiegels en iPads worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Wel gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een smartphone of kleding. Pas op voor oververzekeren: mogelijk beschik je al over een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Rietmolen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een kapotte telefoon + fysiotherapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen staan jou bij van €1.400.000 tot wel €3.300.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €4,05 p/maand. Ga verder naar BLG wonen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Rietmolen
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Denk aan aankopen die niet geleverd zijn en conflicten over huur. Hierbij kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met de gemeente)
 • Module werk (bijv. salarisaanpassing)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (startend vanaf €28,80 tot en met €29,90 per maand in juni 2024). Het tarief komt tot stand door het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Rietmolen online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering