Woonverzekering Schouwerzijl Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €9,65 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Dankzij de vergelijkingstool tref je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Schouwerzijl. Jouw woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle erkende partijen als bijv. ANWB en Turien en Co die schade door bijvoorbeeld vandalisme, inbraak, water, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Schouwerzijl juli 2024

Middels de inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijv. brand, water, vandalisme, storm, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een defecte televisie. Onder inboedel verstaan we alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als kachelsverwarmingsapparatuur en relaxfauteuil? We onderscheiden 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Schouwerzijl? Open meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In een verzekeringspakket tref je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bruns ten Brink of Interpolis faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: s Gravenmoer verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-schouwerzijl


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in De Marne? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als tuinhuisje zijn verzekerd. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bekende hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor schadeposten als blikseminslag of diefstal. In het geval van een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een schoorsteenbrand? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Schade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Schouwerzijl kan ook jou overkomen. Insluipen of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost n.a.v. inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen gaat middels de opstal, en ontvreemde zaken regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een hoosbui en gesprongen leidingen. Een mogelijke schadepost is behang dat vervangen moet worden. Meestal worden dergelijke kosten vergoed door de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Denk maar aan gesneuvelde ruiten. Doorgaans is het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €260.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Schouwerzijl
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hieronder stuit je op een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw woning in Schouwerzijl gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor twee-onder-een-kapwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die passen bij jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Schouwerzijl

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Schouwerzijl complementeren met een aantal praktische aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder spot je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Oude Niedorp afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze mogelijke polis verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Tip: spiegels en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Groningen). Het gaat hier om attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon en jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: misschien bezit jij al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Schouwerzijl

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een vlek op een meubel en het eigen risico van de andere partij. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.150.000 tot zo’n €4.050.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €2,75 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Reaal polis.

Rechtsbijstandverzekering Schouwerzijl
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict over jouw functie of conflict over aankoop auto. Dan is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Module werk (bijv. sociale wetgeving)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeersconflicten (bijv. schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (beginnend bij €32,70 t/m €27,60 p/maand in juli 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Schouwerzijl afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?