Woonverzekering Beets Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €9,50 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van de verzekeringsvergelijker ontdek je de beste woonverzekering voor inwoners van Beets. Het concept woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle landelijke maatschappijen zoals Allsecur en Polis Direct die schade zoals storm, brand, water, bliksem verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Beets juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere brand, diefstal, vandalisme, inbraak, water. Je kunt dan denken aan beschadigingen aan het interieur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als boeken en haarföhn? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Beets? Start meteen onze vergelijker! Meer en meer gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket zitten bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Aanbieders als Bovag of Klaverblad verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Arnhem verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-beets


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Zeevang? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn verzekerd. Op basis daarvan zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Bijna alle hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring en diefstal. Dankzij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een fout in het elektriciteitsnet? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Schade aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Beets kan zomaar gebeuren. De Bulgaarse methode of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade n.a.v. inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan de woningloopt via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Extreme regenval of het stukvriezen van CV-buizen. Het gevolg kan zijn laminaat dat moet worden vervangen. Normaal gesproken worden de kosten betaald door de opstal- of inboedelverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte ruiten. Doorgaans resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €335.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Beets
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hierna tref je meer informatie. Verzeker à la minute het huis in Beets moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn herenhuis). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die passen bij jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Beets

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Beets uitbreiden met meerdere praktische aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina tref jij bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Zaltbommel afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in dat geval vaak interessant. Deze mogelijke verzekering staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Een notebook laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een filmcamera en jouw golfspullen. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb je al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Beets

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan spullen en schade aan het lichaam. Onder andere een gebroken ruit en kosten voor medicatie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.500.000 oplopend tot €3.650.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,20 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Bovag polis.

Rechtsbijstandverzekering Beets
De rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan een webshop die niet levert of conflict over aankoop auto. Dan is het prettig dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden grofweg 4 pakketten.

 • Consument (bijv. conflict met bedrijven)
 • Module werk (bijv. bij ontslag)
 • Woon-module (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Module verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De maandelijkse premies schommelen nogal (vanaf €35,40 oplopend tot €36,45 p/maand in juli 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Beets voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?