Woonverzekering Arnhem Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €7,20 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Dankzij de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Arnhem. Een woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle landelijke maatschappijen waaronder De Goudse en London Verzekeringen die schade veroorzaakt door bliksem, vandalisme, water, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Arnhem mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou onder andere vandalisme, water, diefstal, brand, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. gebroken servies. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als gordijnen en barbecue? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Arnhem? Start meteen met direct de verzekeringsvergelijker. Meestal doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket vind je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Europeesche + InShared hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Achterveld verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-arnhem


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Arnhem? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn verzekerd. Via deze verzekering kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als bliksem of schade door regen. Dankzij een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een oververhitte frituurpan? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Arnhem kan ook jou gebeuren. De Flippermethode of hengelen, er zijn allerlei opties. Schade n.a.v. inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis loopt met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Extreme regenval / Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare wasmachine. Doorgaans worden de kosten betaald door de opstal/inboedelverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Sporadisch ondervinden we een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door een kapot zonnescherm. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot wel €670.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Arnhem
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hier stuit je op enkele handige tips. Verzeker meteen jouw huis in Arnhem gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Arnhem

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Arnhem complementeren met enkele interessante aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina bekijk jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Wilhelminaoord afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen geen gek idee. Deze additionele polis is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een smartphone & een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls hebben jullie al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Arnhem

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een onbruikbare bank + ziekenhuisverblijf. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.000.000 tot €2.550.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,10 p/maand. Ga verder naar Nationale Nederlanden afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Arnhem
De rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij bij ontslag & in beslag genomen auto e.d.. In dat geval is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden meerdere opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Module werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een automobilist)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (vanaf circa €24,85 t/m €26,75 p/maand in mei 2024). De prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Arnhem op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering