Woonverzekering Achterveld Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €7,75 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze website stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Achterveld. Jouw woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle erkende maatschappijen als Ditzo en Klaverblad die schade door o.a. storm, water, vandalisme, bliksem afdekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Achterveld mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld storm, diefstal, brand, inbraak, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om beschadigingen aan het interieur. De definitie van inboedel is alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als verlichting en Xbox? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Achterveld? Start meteen met à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders nemen een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals BLG wonen of Independer zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Check ook: Zoutkamp verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-achterveld


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Barneveld? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een tweede woning zijn inclusief. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bekende hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door blikseminslag en brandblussing. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een oververhitte frituurpan? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Diefstal in Achterveld is altijd een risico. Kerntrekken of de babbeltruc, het kan op zoveel manieren. De kostenpost door diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan het huis regel je met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag en lekkage van leidingsystemen. Je kunt dan denken aan schade als een opbollende vloer. Normaliter wordt dit afgedekt door de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de voorwaarden van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. beschadigde gevel. Vaak heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoog eigen risico oplopend tot €640.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Achterveld
Binnen een paar minuten een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Hieronder ontdek je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw onderkomen in Achterveld moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als monumentaal pand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die passen bij jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Achterveld

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Achterveld uitbreiden met diverse belangrijke aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina lees je praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Wergea afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is dan aan te raden. Deze extra modulestaat garant bij gebroken glas. Vergeet niet: spiegels en mobiele telefoons tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Lees het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Utrecht). Het gaat hier om bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een e-reader + een muziekinstrument. Let op oververzekering: wellicht bezit jij al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Achterveld

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een onbruikbare bank & ziekenhuisverblijf. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.350.000 tot wel €3.350.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €2,65 per maand. Bekijk ook ASR Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Achterveld
De polis rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflict over erkenning van kinderen of bij een slecht uitgevoerde verbouwing. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit allerlei opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met het UWV)
 • Woonconflicten (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeersconflicten (bijv. verkeersongeluk)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (vanaf circa €29,10 tot en met €38,20 per maand in mei 2024). De premie wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Achterveld op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?