Woonverzekering Zoutkamp Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €9,25 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van deze pagina tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Zoutkamp. Een woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle grote partijen zoals bijvoorbeeld DAK en REAAL Verzekeringen die schade zoals inbraak, brand, water, storm dekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Zoutkamp juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door o.a. water, inbraak, storm, vandalisme, diefstal. Je kunt dan denken aan een defecte computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als potten en kampeeruitrusting? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Zoutkamp? Open à la minute’de vergelijkingstool. In de regel werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals FBTO of InShared bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Wolfheze verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-zoutkamp


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in De Marne? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn verzekerd. Hierdoor zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door blikseminslag en plundering. Bij een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Binnen roken of een kapotte koelkast? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Zoutkamp is niet leuk, maar kan gebeuren. Flipperen of een cilinder uittrekken, het kan op zoveel manieren. De kostenpost naar aanleiding van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan het huis regel je middels de opstal, en ontvreemde spullen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan de dakgoot of lekkage van leidingsystemen. Typische schade is opbollend laminaat. Meestal worden dergelijke kosten vergoed via de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Denk maar aan missende dakpannen. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot wel €440.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Zoutkamp
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Op deze pagina ontdek je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Zoutkamp probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle polissen die passen bij jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Zoutkamp

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Zoutkamp completer maken met enkele belangrijke aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna vind jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Vroomshoop afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is dan de moeite. Deze nieuwe modulebetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: spiegels en smartphones worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Het gaat hier om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat en een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: misschien bezit jij al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Zoutkamp

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een deuk in de auto & het eigen risico van de andere partij. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.300.000 tot zo’n €2.700.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,80 (betaling per maand). Wellicht interessant: Allianz afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zoutkamp
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Denk aan conflict over erkenning van kinderen en terugvorderen van schade. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn een aantal verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Module werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een automobilist)

De premies variëren significant (vanaf zo’n €27,25 oplopend tot €30,50 p/maand in juni 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Zoutkamp afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?