Woonverzekering Wolfheze Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €5,75 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Wolfheze. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle bekende partijen als bijv. Ditzo en Univé die schade door o.a. storm, water, vandalisme, inbraak afdekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Wolfheze juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou onder andere vandalisme, diefstal, storm, water, brand. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte televisie. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op zaken als uurwerken en strijkbout? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Wolfheze? Begin direct met à la minute’de woonverzekeringstool. Meer en meer doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als Europeesche + OHRA werken met eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Weurt verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-wolfheze


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Renkum? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de garage zijn inbegrepen. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. De meeste hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. waterschade of roet. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of keukenbrand? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Schade van roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Wolfheze is niet leuk, maar kan gebeuren. Insluipen of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen regel je via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm of een lek waterbed. Het gevolg kan zijn behang dat vervangen moet worden. In de regel wordt deze schade gedekt middels de opstal/inboedelverzekering. Download de voorwaarden van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden ondergaan wij een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Je kunt denken aan een kapotte gevel. Vaak resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot wel €590.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Wolfheze
Meteen een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hier bekijk je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw woning in Wolfheze eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die matchen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Wolfheze

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Wolfheze nog persoonlijker maken met enkele nuttige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand vind je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Vegelinsoord afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan aan te raden. Deze extra moduleis er bij gebroken glas. Let op: zaken als een aquarium of smartphones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een erfstuk laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). We spreken hier van attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een filmcamera of gitaar. Waak voor oververzekering: mogelijk heb je al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Wolfheze

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schades van producten en persoonlijk letsel. Onder andere een vlek in de vloer + ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.200.000 oplopend tot €2.750.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,70 per maand. Bekijk ook Reaal dekking.

Rechtsbijstandverzekering Wolfheze
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil over ouderlijk gezag & geschil met de buren. Daarbij is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit enkele modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. geschil met de buren)
 • Module verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies per maand variëren significant (vanaf zo’n €25,15 tot wel €38,10 per maand in juni 2024). De prijs wordt gebaseerd op de modules, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Wolfheze voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering