Woonverzekering Weurt Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €4,10 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze pagina stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Weurt. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle bekende aanbieders waaronder Avéro Achmea en Univé die schade veroorzaakt door inbraak, storm, bliksem, water afdekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Weurt juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door inbraak, water, diefstal, storm, brand. Dit kan bijv. gaan om contant geld en waardebonnen. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als muziekinstrumenten en koffers? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Weurt? Start meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket tref je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals ABN AMRO en Lancyr werken met zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Warmond verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-weurt


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Beuningen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn inbegrepen. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring of olie. In het geval van een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een schoorsteenbrand? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Weurt is altijd een risico. Insluipen of de hengelmethode, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost n.a.v. diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken handel je af via de opstalverzekering, en gestolen spullen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekke dakgoot en een kapotte kit voeg. Je kunt last krijgen van een kapotte droger. Normaal gesproken wordt dit afgedekt d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Soms ondervinden we een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door schade aan het dak. Vaak gaat het om schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot wel €620.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Weurt
Meteen een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hier vind je bruikbare info. Verzeker direct de woning in Weurt eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die aansluiten op jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Weurt

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Weurt uitbreiden met een aantal interessante aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand spot jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Tolkamer afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen vaak interessant. Deze additionele zekerheid betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Tip: zaken als een aquarium of iPads tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Het betreft hier attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een iPad + gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht heb je al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Weurt

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan besmeurde meubels & ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen verzekeren een bedrag variërend van €1.400.000 tot zo’n €3.050.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €3,55 per maand. Bekijk ook Centraal Beheer polis.

Rechtsbijstandverzekering Weurt
De rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict met werkgever & conflicten over erfrecht. Hierbij is het erg fijn wanneer iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden grofweg 4 opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. reorganisatie)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies fluctueren behoorlijk (beginnend bij €36,70 tot wel €29,10 per maand in juli 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Weurt afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?