Woonverzekering Warmond Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €6,40 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van deze website ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Warmond. Het concept woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle erkende aanbieders zoals FBTO en Independer die schade door o.a. bliksem, inbraak, vandalisme, storm (grotendeels) verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Warmond juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door o.a. inbraak, vandalisme, diefstal, storm, water. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte TV. De definitie van inboedel is alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als zonwering en weegschaal? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Warmond? Begin direct met à la minute’de woonverzekeringstool. Meer en meer doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket tref je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aon Direct + Polis Direct werken met deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Vlierden verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-warmond


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Teylingen? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een tweede woning zijn inclusief. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door waterschade of schroeischade. Meer zekerheid? Met een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of keukenbrand? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Warmond is niet leuk, maar kan gebeuren. Insluipen of de babbeltruc, het kan op zoveel manieren. Jouw schade naar aanleiding van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Storm / het stukvriezen van CV-buizen. Het gevolg kan zijn vochtplekken op de buur. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt door de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Af en toe hebben we in Nederland een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Je kunt denken aan een kapotte schoorsteen. Doorgaans is het schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot om en nabij de €325.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Warmond
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hier vind je bruikbare info. Verzeker jouw jouw onderkomen in Warmond zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die passen bij jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Warmond

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Warmond nog persoonlijker maken met additionele interessante aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop bekijk je bruikbare info (of bekijk woonverzekering Stuifzand afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan het overwegen waard. Deze extra verzekering is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: aquaria, spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Tevens is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een notebook laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een iPad of een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls bezit jij al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Warmond

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en letselschade. Onder andere krassen op de auto en ook medische kosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules bieden een dekking variërend van €1.050.000 tot zo’n €3.400.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,60 (per maand). Check ook nowGo afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Warmond
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een reisbureau en schade of letsel in verkeer. Dan is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden meerdere modules.

 • Consument (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer (denk aan conflict met een automobilist)

De premies zijn zeer wisselend (beginnend bij €37,05 oplopend tot €33,90 per maand in juni 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Warmond afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering