Woonverzekering Vlierden Opstal- en inboedelverzekering, al voor €9,40 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Met behulp van deze pagina stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Vlierden. Zo’n woonverzekering is een pakket van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle bekende maatschappijen zoals EAG Assuradeuren en London Verzekeringen die schade als gevolg van bliksem, vandalisme, inbraak, brand verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Vlierden mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door brand, storm, diefstal, water, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. een gestolen computer. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals dranken of jacks? We onderscheiden een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Vlierden? Start meteen met à la minute’onze vergelijker! Meer en meer doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders gaan voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket tref je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens neemt men hierbij ook reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als DAK of Polis Direct hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Ulrum verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-vlierden


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Deurne? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een schuurtje zijn verzekerd. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Bijna alle hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als waterschade of plundering. Dankzij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of vlam in de pan? Brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade van jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Vlierden kan zomaar gebeuren. De Bulgaarse methode of de hengelmethode, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade naar aanleiding van een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan het huis regel je met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine / bevroren leidingen. Je kunt last krijgen van schade aan het dak. Meestal wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de laatste polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Een enkele keer hebben we in Nederland een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot dak. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoger eigen risico die oploopt tot €675.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Vlierden
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hieronder ontdek je meer informatie. Verzeker direct jouw woning in Vlierden gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die aansluiten op jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Vlierden

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Vlierden aanvullen met verschillende interessante aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna spot jij praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Snikzwaag afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen aan te raden. Deze nieuwe zekerheid is er in het geval je van schade aan de glazen. Let op: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas cola over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een fotocamera + een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: wellicht beschik je al over een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Vlierden

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een vlek op een meubel & fysiotherapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.150.000 tot zo’n €4.150.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,65 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: BLG wonen.

Rechtsbijstandverzekering Vlierden
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij problemen op het werk en geluidsoverlast. Hierbij is het belangrijk dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn grofweg 4 modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De premies per maand variëren significant (beginnend bij €26,65 t/m €25,00 p/maand in mei 2024). De prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Vlierden online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering