Woonverzekering IJsselmuiden Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €4,05 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Via de verzekeringsvergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in IJsselmuiden. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle erkende bedrijven als Europeesche en Klaverblad die schade door o.a. inbraak, brand, vandalisme, water dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in IJsselmuiden juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld diefstal, vandalisme, brand, inbraak, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte TV. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op zaken als gordijnen en cv-ketel? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering IJsselmuiden? Start direct de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten gaan voor een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket zie je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bovag en Interpolis faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Hollum verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-ijsselmuiden


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Kampen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn inbegrepen. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Veel van de hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als blikseminslag of schade door regen. Meer zekerheid? Met een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of brandstichting? Brand kan zomaar voorkomen. De kostenposten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in IJsselmuiden kan zomaar gebeuren. Insluipen of hengelen via brievenbus, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis gaat met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige regenval of een kapot aquarium. Het gevolg kan zijn een onbruikbare koelkast. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de condities van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn missende dakpannen. Doorgaans betreft het schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot om en nabij de €255.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in IJsselmuiden
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Hierna ontdek je enkele handige tips. Verzeker direct jouw onderkomen in IJsselmuiden gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die passen bij jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in IJsselmuiden

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Advies: men mag deze woonverzekering in IJsselmuiden aanvullen met enkele belangrijke aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna vind jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Groet afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval de moeite. Deze nieuwe verzekering verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over een meubel van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een fotocamera of sieraden. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs bezit jij al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in IJsselmuiden

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over materiële schade en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen en ook kosten op medisch gebied. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf €1.500.000 tot zo’n €3.250.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €2,70 p/maand. Ga verder naar Bovag.

Rechtsbijstandverzekering IJsselmuiden
De module rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil over ouderlijk gezag of geschillen met de buren. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met het UWV)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer (denk aan ingevorderd rijbewijs)

De premies per maand variëren significant (startend vanaf €31,25 tot en met €33,65 per maand in juni 2024). Het tarief komt tot stand door de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering IJsselmuiden afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering