Woonverzekering Midlaren Opstal- en inboedelverzekering, al voor €9,40 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Midlaren. De woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle landelijke partijen waaronder Aon Direct en Univé die schade als gevolg van vandalisme, bliksem, storm, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Midlaren mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijv. storm, water, inbraak, vandalisme, brand. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte koelkast. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als mixer en sjaals? Er zijn in de basis drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Midlaren? Gebruik hiervoor direct de woonverzekeringstool. In de regel doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Ditzo + Klaverblad faciliteren eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Maasland verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-midlaren


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Tynaarlo? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een volière zijn inbegrepen. Daardoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door storm en vandalisme. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of spelen met vuur? Brand kan iedereen overkomen. De kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Schade van spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Midlaren kan zomaar gebeuren. De Roemeense methode of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken handel je af via de opstal, en gestolen kostbaarheden regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van defecte apparatuur. Normaal gesproken worden de kosten betaald via de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Soms ondergaan wij een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Je kunt denken aan lekkage. Meestal is het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €555.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Midlaren
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Onderstaand vind je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw woning in Midlaren zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Midlaren

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Midlaren completer maken met enkele nuttige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna bekijk je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Koningsbosch afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze additionele zekerheid staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: aquaria, spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Lees de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera en een gehoorapparaat. Waak voor oververzekering: wellicht beschik je al over een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Midlaren

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan het lichaam. Onder andere een kapotte telefoon of kosten van een arts. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, van €1.350.000 tot ruim €3.150.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module sluit je af vanaf €3,25 per maand. Bekijk ook ING pakket.

Rechtsbijstandverzekering Midlaren
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld sociale wetgeving en geschillen met de buren. Hierbij is het belangrijk dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan een aantal verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een bank)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woon-module (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (beginnend bij €35,10 t/m €25,70 per maand in mei 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Midlaren online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering