Woonverzekering Maasland Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €7,80 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze website stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Maasland. Jouw woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle grote bedrijven zoals Generali en REAAL Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld storm, vandalisme, water, inbraak afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Maasland juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Wat voor schade? Nou onder andere diefstal, storm, brand, water, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als pannen en strijkbout? We onderscheiden 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Maasland? Open à la minute’de vergelijkingstool. Vaak gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zitten doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ANWB en Verzekeruzelf.nl zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Lieren verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-maasland


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Midden-Delfland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn afgedekt. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheken verplichten deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en schade door regen. Bij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een kapotte föhn? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Schade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Maasland kan zomaar gebeuren. Gaatjes boren of een cilinder uittrekken, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan de woningloopt middels de opstal, en gestolen spullen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een hoosbui of een kapotte kit voeg. Je kunt dan denken aan schade als schade aan de vloer. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw actuele polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. schade aan het dak. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €435.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Maasland
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hierna stuit je op meer informatie. Verzeker vandaag nog het huis in Maasland probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Maasland

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Tip: jij mag de woonverzekering in Maasland nog persoonlijker maken met verschillende handige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop doorzoek jij handige tips (of klik door naar: woonverzekering Joure afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze mogelijke modulestaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: aquaria, spiegels en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Het betreft hier bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera en drumstel. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs hebben jullie al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Maasland

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schades van producten en letselschade. Je kunt denken aan besmeurde meubels en geneesmiddelen. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze modules bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.150.000 tot wel €2.850.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €2,75 p/maand. Ga verder naar ABN AMRO afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Maasland
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Denk aan pensioenen & conflict met de bank. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit verschillende varianten.

 • Consument (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. problemen op het werk)
 • Wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Module verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (beginnend bij €24,40 tot en met €31,85 per maand in juli 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Maasland op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?