Woonverzekering Joure Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €8,95 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Aan de hand van onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Joure. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle landelijke aanbieders zoals Huis In Eén Verzekeringen en London Verzekeringen die schade zoals brand, water, vandalisme, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Joure juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is onder andere diefstal, vandalisme, storm, brand, water. Je kunt dan denken aan een beschadigde vloer. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op zaken als vitrages of schrijfmachine? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Joure? Begin direct met vandaag nog onze vergelijker! Meer en meer doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders nemen een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket vind je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Avéro Achmea en London Verzekeringen faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Hooghalen verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-joure


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in De Friese Meren? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een schuurtje zijn inclusief. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als blikseminslag en plundering. Via een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een kapotte föhn? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Schade van spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Joure kan ook bij jou thuis gebeuren. De afbreekmethode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade n.a.v. diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen loopt met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater en een kapotte leiding. Het gevolg kan zijn kapotte apparatuur. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd via de opstal- of inboedelverzekering. Download de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Denk maar aan een kapotte gevel. Meestal resulteert het in schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €440.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Joure
Wil jij een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina bekijk je meer informatie. Verzeker direct jouw huis in Joure moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Joure

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Joure nog persoonlijker maken met een paar nuttige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop vind je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Haelen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is dan de moeite. Deze additionele zekerheid is er in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: spiegels, aquaria of iPads zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Check in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze module verzekert vrijwel alle type schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw hond bijt een familielid
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Het gaat hier om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een fotocamera & jouw golfspullen. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls hebben jullie al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Joure

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een barst in het scherm & therapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.150.000 tot wel €2.550.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,80 p/maand. Ga verder naar Reaal.

Rechtsbijstandverzekering Joure
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. geschil over een consumentenovereenkomst of conflict na autoschade. Hierbij is het prettig dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan allerlei pakketten.

 • Consument (bijv. een webshop die niet levert)
 • Werk & Inkomen (bijv. bij ontslag)
 • Module Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (denk aan conflict na autoschade)

De premies van de verzekeraars variëren significant (vanaf zo’n €27,65 tot wel €33,90 per maand in juli 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Joure voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering