Woonverzekering IJlst Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €6,15 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in IJlst. Jouw woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle erkende bedrijven zoals Bruns ten Brink en Zelf die schade door bijvoorbeeld vandalisme, bliksem, water, inbraak vergoeden.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in IJlst mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld water, diefstal, vandalisme, brand, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan kapotte meubels. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als verlichting en centrifuge? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering IJlst? Open vandaag nog de woonverzekeringstool. Meer en meer doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket vind je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als EAG Assuradeuren + Interpolis werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Hoeven verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-ijlst


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Súdwest-Fryslân? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuur zijn inbegrepen. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door bliksem en plundering. Dankzij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een oververhitte elektrische deken? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in IJlst kan ook jou overkomen. De Flippermethode of hengelen, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade n.a.v. inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis loopt via de opstal, en gestolen eigendommen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Indirecte neerslag en een lekkende kraan. Een mogelijke schadepost is een kapotte vloer. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed door de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de voorwaarden van de polis en check wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zelden ondervinden we een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door kapotte ruiten. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €390.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in IJlst
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hierna bekijk je meer informatie. Verzeker jouw de woning in IJlst probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (bijv. flat). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die passen bij jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in IJlst

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Tip: jij mag de woonverzekering in IJlst complementeren met diverse praktische aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop tref je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Groenlo afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze mogelijke polis betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: aquaria, spiegels en mobiele telefoons tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Het betreft hier kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een e-reader en gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb je al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten IJlst

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn krassen op de auto of geneesmiddelen. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen bieden een dekking vanaf zo’n €1.350.000 tot ruim €4.250.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,05 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ASR Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering IJlst
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een ziekenhuis en als je iets overkomt in het verkeer. In dit soort gevallen is het prettig dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn meerdere pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bij ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (denk aan conflict met een automobilist)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (beginnend bij €37,50 oplopend tot €26,85 per maand in mei 2024). De premie hangt af van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering IJlst vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering