Woonverzekering Oploo Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,20 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Via deze pagina ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Oploo. Jouw woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle landelijke bedrijven zoals BLG wonen en Univé die schade veroorzaakt door brand, inbraak, bliksem, vandalisme verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Oploo juni 2024

Via een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door onder andere vandalisme, brand, diefstal, water, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan apparatuur. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als vriezer of barbecue? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Oploo? Start à la minute’de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen nemen een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket tref je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand. Verzekeringsbedrijven als Aon Direct of Verzekeruzelf.nl zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Oijen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-oploo


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Sint Anthonis? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn gedekt. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Bekende hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door storm of smeltschade. Via een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Binnen roken of brand in de schoorsteen? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. gevolgschade. Schade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Oploo kan ook bij jou thuis gebeuren. De Bulgaarse methode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt naar aanleiding van een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken loopt d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Extreme regenval of loslatende kit. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare wasmachine. In de regel worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Download de laatste polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte regengoot. Veelal is het schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico oplopend tot €370.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Oploo
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hieronder stuit je op een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw woning in Oploo eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die matchen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Oploo

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Oploo aanvullen met additionele belangrijke aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina vind jij handige info (of bekijk woonverzekering Mijnsheerenland afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezevaak interessant. Deze nieuwe verzekering betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: een mooie spiegel en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle denkbare schades. Dus ook schades van eigen hand. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • De iPad laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat en viool. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht bezit jij al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oploo

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan personen. Onder andere een kapotte vaas en ook ziekenhuiskosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules bieden een verzekerd bedrag van €1.550.000 tot ruim €3.700.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,90 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Zelf pakket.

Rechtsbijstandverzekering Oploo
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij pensioenen of conflict bij het bouwen van een huis. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit allerlei mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een autodealer)

De maandelijkse premies verschillen enorm (vanaf circa €25,95 oplopend tot €30,95 per maand in juni 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Oploo op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering