Woonverzekering Mijnsheerenland Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €6,55 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Mijnsheerenland. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle erkende aanbieders als ASR Verzekeringen en ZLM die schade door o.a. vandalisme, inbraak, storm, bliksem vergoeden.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Mijnsheerenland april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijv. brand, diefstal, vandalisme, storm, water. Dit kan bijv. gaan om schade aan je smartphone. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals grammofoonplaten en tablet? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Mijnsheerenland? Gebruik hiervoor direct de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders nemen een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket tref je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals Delta Lloyd en Nederlanden van Nu zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Manderveen verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-mijnsheerenland


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Binnenmaas? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn inbegrepen. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Via een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door blikseminslag en roet. Dankzij een all-risk polisis bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een gevallen strijkbout? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade van jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Mijnsheerenland kan ook bij jou thuis gebeuren. Insluipen of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost naar aanleiding van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis gaat via de opstalverzekering, en gestolen bezittingen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een flinke regenbui en Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als vochtplekken op de buur. Gewoonlijk worden de kosten betaald via de inboedel/opstalverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. gesneuvelde ruiten. Doorgaans is het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot circa €360.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Mijnsheerenland
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hieronder bekijk je een handig stappenplan. Verzeker direct jouw woning in Mijnsheerenland probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (bijv. woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Mijnsheerenland

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Mijnsheerenland aanvullen met additionele nuttige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop lees jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Kortenhoef afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze mogelijke verzekering betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: spiegels en iPads tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een laptop en drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls hebben jullie al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Mijnsheerenland

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan personen. Denk dan aan vlekken op kleding en ook ziekenhuisverblijf. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.250.000 tot zo’n €2.950.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €2,65 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: OHRA pakket.

Rechtsbijstandverzekering Mijnsheerenland
De rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld pensioenen of conflict met een schadehersteller. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn meerdere varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenen)
 • Wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Module verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (startend vanaf €30,50 t/m €30,60 p/maand in april 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Mijnsheerenland afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering