Woonverzekering Kortenhoef Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €4,60 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Via onze vergelijker vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Kortenhoef. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle grote aanbieders zoals Ditzo en Interpolis die schade door o.a. vandalisme, bliksem, inbraak, water verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Kortenhoef april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld diefstal, brand, water, inbraak, storm. Je moet dan denken aan bijv. schade aan muziekinstrumenten. Onder inboedel verstaan we alle zaken die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als pc en badkameraccessoires? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Kortenhoef? Start meteen met vandaag nog onze vergelijker! In veel gevallen werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand. Bedrijven zoals Ditzo en InShared zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Check ook: Kalenberg verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-kortenhoef


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Wijdemeren? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn gedekt. Hierdoor wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Bijna alle hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door storm en poging tot inbraak. Dankzij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of vlam in de pan? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Kortenhoef kan ook jou overkomen. Openwrikken of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. De kostenpost door inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken regel je middels de opstal, en gestolen bezittingen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot / loslatende kit. Je kunt dan denken aan schade als een opbollende vloer. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed via de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zelden hebben we in Nederland een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. een lek dag. Meestal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico oplopend tot €270.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Kortenhoef
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Hieronder vind je meer informatie. Verzeker meteen het huis in Kortenhoef moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld herenhuis). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die passen bij jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Kortenhoef

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: je kunt de woonverzekering in Kortenhoef uitbreiden met meerdere handige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina check jij handige tips (of klik door naar: woonverzekering Heiligerlee afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is dan de moeite. Deze extra verzekering staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een iPad en sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht heb je al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Kortenhoef

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een kapotte telefoon & fysiotherapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, van €1.350.000 tot €4.350.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,25 per maand. Bekijk ook ING pakket.

Rechtsbijstandverzekering Kortenhoef
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een keukenhandel & geschil met de overheid over woonsituatie. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomensconflicten (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (denk aan conflict met een automobilist)

De maandelijkse premies schommelen nogal (vanaf €24,05 t/m €34,05 p/maand in april 2024). Het tarief hangt af van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Kortenhoef afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?