Woonverzekering Heerhugowaard Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €3,85 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Heerhugowaard. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle landelijke partijen zoals bijvoorbeeld Europeesche en InShared die schade zoals brand, inbraak, bliksem, storm verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Heerhugowaard juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld storm, water, vandalisme, brand, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals pc en iPhone? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Heerhugowaard? Start direct de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders nemen een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket tref je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Ditzo + REAAL Verzekeringen hanteren zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Haaksbergen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-heerhugowaard


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Heerhugowaard? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een schuurtje zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. De meeste hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Via een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als stormschade of poging tot inbraak. Dankzij een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of een schoorsteenbrand? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Schade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Heerhugowaard kan ook jou overkomen. De Bulgaarse methode of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. Schade door diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis handel je af met de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekke dakgoot en gesprongen leidingen. Het gevolg kan zijn onbruikbare meubels. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd met jouw inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis en check wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn gesneuvelde ruiten. Veelal betreft het schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een hoog eigen risico tot circa €560.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Heerhugowaard
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Op deze pagina ontdek je een aantal stappen. Verzeker direct de woning in Heerhugowaard eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld grachtenpand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Heerhugowaard

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Heerhugowaard complementeren met diverse interessante aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina bekijk je bruikbare info (of bekijk woonverzekering Emmen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze extra zekerheid betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: spiegels, aquaria of mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Uiteraard geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een vaas laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat + een verrekijker. Pas op voor oververzekeren: wellicht heb je al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Heerhugowaard

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een vlek in de vloer of geneesmiddelen. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules staan jou bij variërend van €1.150.000 tot wel €3.050.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €2,95 (betaling per maand). Wellicht interessant: Unigarant afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Heerhugowaard
De rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij schade die iemand bij jou veroorzaakt of schade of letsel in verkeer. Dan is het prettig dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit grofweg 4 pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met bedrijven)
 • Werk & Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf €26,50 oplopend tot €33,20 p/maand in juli 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Heerhugowaard vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering