Woonverzekering Weesp Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €4,95 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering voor bewoners van Weesp. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle grote verzekeraars zoals Centraal Beheer en Klaverblad die schade als gevolg van bliksem, inbraak, water, vandalisme vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Weesp mei 2024

Via een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door brand, inbraak, vandalisme, diefstal, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals kleden of hobby-artikelen? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Weesp? Open direct de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket zitten meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand. Aanbieders als Allianz en Nationale Nederlanden werken met eigen pakket verzekeringen. Check ook: Vorchten verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-weesp


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Weesp? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als tuinhuisje zijn verzekerd. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Alle grote hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als blikseminslag of plundering. Bij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

In huis roken of een vuile afzuigkap? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Schade van jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Weesp is niet leuk, maar kan gebeuren. De Roemeense methode of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade n.a.v. diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan de woninghandel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige regenval of een lekkende kraan. Een mogelijke schadepost is opbollend laminaat. Meestal wordt dit afgedekt met jouw opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Denk maar aan een lek dag. Vaak is het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een hoog eigen risico tot circa €585.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Weesp
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Onderstaand stuit je op meer informatie. Verzeker jouw jouw huis in Weesp eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn recreatiewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die matchen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Weesp

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Weesp aanvullen met extra praktische aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna vind jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Taarlo afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is dan aan te raden. Deze nieuwe dekkingstaat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: een mooie spiegel en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een smartphone + een rollator. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs bezit jij al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Weesp

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en schade aan personen. Je kunt denken aan een vlek in de vloer of ziekenhuisverblijf. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules vergoeden bedragen variërend van €1.450.000 tot zo’n €4.700.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €2,65 per maand. Bekijk ook Aon Direct pakket.

Rechtsbijstandverzekering Weesp
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict over adoptie of conflict met een automobilist. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit allerlei mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomensconflicten (bijv. arbeidsconflicten)
 • Module Wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (startend vanaf €26,85 tot wel €31,15 per maand in mei 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Weesp online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?