Woonverzekering Tjalhuizum Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €4,25 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van deze website stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Tjalhuizum. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle populaire bedrijven als bijv. ABN AMRO en ING die schade veroorzaakt door brand, water, vandalisme, bliksem dekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Tjalhuizum april 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijv. water, inbraak, vandalisme, diefstal, storm. Dit kan bijv. gaan om contant geld en waardebonnen. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals glaswerk of kampeeruitrusting? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Tjalhuizum? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket vind je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering. Verzekeraars als ABN AMRO of Zelf verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Streefkerk verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-tjalhuizum


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Súdwest-Fryslân? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw tuinhuisje zijn verzekerd. Op die manier wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. aanrijding of aanvaring of schroeischade. Dankzij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een oververhitte elektrische deken? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een inbraak in Tjalhuizum is altijd een risico. De Bulgaarse methode of sloten hacken, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost naar aanleiding van inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woningloopt met de opstalverzekering, en gestolen spullen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater of Een lekkende vaatwasser. Je kunt last krijgen van schade aan het dak. In veel gevallen wordt deze schade gedekt via de opstal/inboedelverzekering. Download de condities van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zelden hebben we in Nederland een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan scheuren in het metselwerk. In veel gevallen resulteert het in schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €580.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Tjalhuizum
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hieronder stuit je op een aantal stappen. Verzeker à la minute het huis in Tjalhuizum zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. monumentaal pand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die matchen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Tjalhuizum

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Tjalhuizum aanvullen met enkele handige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand bekijk je handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Santpoort afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen aan te raden. Deze additionele verzekering verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Uiteraard wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een filmcamera en viool. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht bezit jij al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Tjalhuizum

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte laptop en ook kosten van een ziekenhuis. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.350.000 tot €2.750.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €3,75 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Unigarant pakket.

Rechtsbijstandverzekering Tjalhuizum
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met het UWV & geschil met een verzekeraar. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan een aantal verschillende pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Werk & Inkomen (bijv. ontslag)
 • Module Wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (denk aan als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (vanaf €32,40 tot en met €36,45 per maand in april 2024). Het bedrag komt tot stand door de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Tjalhuizum afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering