Woonverzekering Raalte Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €4,35 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van deze website stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Raalte. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle erkende verzekeraars zoals bijvoorbeeld BLG wonen en Klaverblad die schade door o.a. vandalisme, water, inbraak, brand afdekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Raalte juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijv. inbraak, water, vandalisme, brand, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als muziekinstrumenten of scheerapparaat? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Raalte? Start meteen de woonverzekeringstool. In veel gevallen gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket tref je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals EAG Assuradeuren en Univé hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Ouderkerk aan den IJssel verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-raalte


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Raalte? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een vakantiewoning zijn inclusief. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als hagelschade of poging tot inbraak. In het geval van een allrisk polis is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een kapotte koelkast? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Diefstal in Raalte kan ook jou gebeuren. De Bulgaarse methode of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade naar aanleiding van inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen regel je middels de opstal, en ontvreemde zaken lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak en een lekkende leiding. Je kunt dan denken aan schade als een ondergelopen kelder. Normaliter worden de kosten betaald middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw actuele polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Bijvoorbeeld door een kapotte regengoot. Meestal betreft het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot wel €615.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Raalte
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hierna vind je een handig stappenplan. Verzeker direct het huis in Raalte zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (bijv. 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Raalte

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Raalte uitbreiden met additionele praktische aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand bekijk je handige tips (of klik door naar: woonverzekering Nijega afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen vaak interessant. Deze additionele zekerheid verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: aquaria, spiegels en iPads tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze module dekt een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Overijssel). We spreken hier van kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een iPad of een muziekinstrument. Let op oververzekering: wellicht beschik je al over een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Raalte

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en letselschade. Denk dan aan een kapotte laptop + geneesmiddelen. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules vergoeden bedragen van €1.300.000 oplopend tot €3.200.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,00 per maand. Bekijk ook Bovag.

Rechtsbijstandverzekering Raalte
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflicten consumentenaankopen en in beslag genomen auto e.d.. Dan wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit allerlei opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. sociale wetgeving)
 • Module Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeersconflicten (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €31,40 tot en met €26,20 per maand in juli 2024). De premie hangt af van het type verzekering, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Raalte op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?